homecontactfacebook

Contact Rapid:

Telefon mobil :0747050082

Telefon fix/fax :0368407620

Contact rapid

Email:
Subiect:
Mesaj:
Calculati : 3 + 8 = ?

Sucul de grau verde

Sucul de grâu verde –(wheatgrass)

Iarba de grâu este cunoscută pentru numeroasele beneficii aduse sana tatii şi este denumită falimentul perfect din punct de vedere micronutritional’’.
Studiile arată că sucul din lăstari de grâu are în compoziţia sa, nutrienţi cheie cum ar fi: proteine, calciu, fier, magneziu, fosfor, zinc, potasiu, clor, sulf, mangan, cobalt, cupru, iod precum şi vitaminele: A, B, C, Ei, K şi PUP. Acesta conţine de asemenea beta caroten, aminoacizi, antioxidanţi, enzime şi fitohormoni şi o cantitate mare de clorofilă.


Ca beneficii se pot enumera: creşterea sistemul imunitar; ajută la oxigenarea celulelor roşiii şi reduce anemia; este un excelent inamic în combaterea şi prevenirea cancerului, este un puternic antioxidant; elimină metalele grele din sânge; are un efect benefic asupra glandei tiroide; tratează şi previne infecţiile atât sanguine cât şi cele de la nivelul pielii are o valoare nutritivă mult mai mare decât alimentele consumate zilnic şi este echivalentul a unei cantităţi considerabile de legume şi fructe.

Cantitatea recomandată este de 50 ml de suc pe zi, într-o singură priză, dimineaţa pe stomacul gol, nediluată.
Suc de grâu este puternic detoxifiant

Plantele de grâu (wheatgrass) sunt cele mai importante surse de detoxifiere, păstrarea tinereţii, revigorare şi de vindecare cunoscute până la ora aceasta. Acest suc, dulce la gust şi poate exagerat de dulce este foarte puternic şi nu se recomanda consumarea a mai mult de 4 linguri odată şi nu mai mult de 3 ori pe zi.

Acest suc se poate consuma diluat sau combinat cu alte sucuri de legume sau fructe (orice fruct cu excepţia citricelor). Chiar dacă este dulce, acest suc este recomandat şi bolnavilor de diabet, având un rol de echilibrare a zahărului din sânge. Se va începe treptat, cu câte o linguriţă pe zi şi se va mări treptat, timp de o lună la o doză pe zi de 50 ml.
• una din sursele cele mai bogate în vitaminele A şi C
• conţine o gamă complexă de vitamina B gata de asimilat, incluzând B17, care are capacitatea de a distruge anumite celule canceroase fără a afecta celulele normale
• conţinut ridicat de calciu, fosfor, magneziu, potasium într-o măsură balansata
• conţinut de fier care îmbunătăţeşte circulaţia
• peste 92 din 102 de urme de minerale prezente în plante
• ajuta la scăderea presiunii arteriale
• îmbunătăţeşte transportul de oxigen către orice celulă din sânge
• ajuta la detoxifiere
• purifica ficatul
• ajuta la vindecarea rănilor
• reglează nivelul zahărului din sânge
• combate albirea şi căderea părului
• lupta cea mai eficientă împotriva CONSTIPAŢIEI CRONICE
• măreşte rezistenta la radiaţii şi lupta împotriva otrăvirii prin radiaţii

“Clorofilă, pigmentul verde existent în plante este unul dintre cele mai puternice elemente din natură. Este cunoscut pentru prevenirea bolilor diverse, vindecarea diabetului, rănilor greu de cicatrizat, ulcerului, etc. Studiile arată ca clorofila prezenta în corpul uman eliberează magneziu, elementul central al clorofilei şi-l transformă în fier, care este elementul central aflat în hemoglobină. Hemoglobina este porţiunea din sânge care asigura transportul de oxigen în corp. În alte cuvinte, clorofila poate fi covertita în hemoglobina care măreşte transportul de oxigen atât de vital în toate părţile corpului.

Abilitatea corpului în a menţine un spaţiu bogat în oxigen sunt foarte important pentru următoarele motive. Unul dintre ele este că ajută corpul să elibereze cât mai mult dioxid de carbon, care reduce stresul, generează mai mult energie şi putere, şi în plus crează un un spaţiu aerobic. Într-un spaţiu aerobic, bine oxigentat bolile nu se pot dezvolta niciodată.
Clorofila are ca conţinut central, magneziu care odată ingerat este transferat către muşchi. Magneziu este mineralul care este absolut esenţial atât pentru sănătatea cardiacă şi respiratorie. Se ştie că magneziu este mineralul care eliberează crampele musculare şi care ne ajută să respirăm eficient.

Consumând sucul verde bogat în magneziu şi fier, vom beneficia de curăţarea sângelui fără frică de toxicitatea ca în cazul suplimentelor sintetice.. Potasiu este important în sănătatea digestivă, cromul ajuta la reglarea zahărului din sânge şi selenium ajuta metabolismul. Calciul este cel care ne ajută să avem oase puternice şi păr frumos. Acesta este cel mai des folosit supliment existent, însă procentajul absorbit este doar o părticică mică comparat cu cantitatea şi calitatea calciului provenit din frunzele verzi.

Proteinele vegetale. Vegetalele, conţin toţi 8 amino acizii esenţiali, şi sunt în special bogate în leucina, izoleucina şi valina. În special prin încolţire şi creşterea de sprouts, de mărimea unui deget arătător, facilitează trasformarea protenilor simple în proteine complexe.

Enzime. Complexul de enzime găsite în plantele verzi sunt identice cu complexul fabricat de corpul uman.
Acidul şi alcalinitatea sunt măsurate pe o scară pH-ului de la 0 -14, 7 fiind neutru. Scorul deasupra lui 7 este alcalin, ce este sub 7 este aci. Anumite părţi ale corpului trebuie să fie alcaline cu scopul de a avea un corp sănătos. Cel mai notat exemplu este că corpul uman trebuie să aibă pH. de 7.4 Dacă sângele uman nu are suficientă alcalinitate luată din crudităţi, atunci va începe să fure potenţial alcalin din alte părţi ale corpului. Diverse părţi ale corpului trebuie să fie alcaline incluzându-se sângele, gura, intestinul subţire, şi câteodată vezica urinară.
Primul de la care va împrumuta vor fi oasele şi dinţii

Banner.blog

Produs recomandat

produs-recomandat

likefb

counter hit make